KLOSS - En trivsam skolpaviljong för barnen

KLOSS är vårt specialdesignade modulsystem för skolor.

KLOSS skolpaviljonger finns i två varianter, en för förskola och en för framförallt låg- och mellanstadiet. Systemet är utvecklat i samarbete med skolpersonal, föräldrar och elever. Resultatet är funktionella och trivsamma skolpaviljonger av hög standard. Arbetsmiljön är ljus, luftig och rymlig.

KLOSS är ett flexibelt modulsystem  som uppskattas av de som behöver hyra paviljonger. Paviljongerna kan byggas i ett eller två plan. De kan byggas fristående eller i vinkel och lätt anslutas till befintliga byggnader.

Hållbara skolpaviljonger

Vi förespråkar långsiktigt hållbara lösningar och utvecklar våra modulsystem med ett helhetsperspektiv där trivsel, miljö och god ekonomi går hand i hand. Vi har till exempel värmeåtervinning, tidsstyrd ventilation och närvarostyrd belysning, individuell värmereglering och temperatursänkning nattetid, helger och lov. 

en lite klokare skola - kloss smart

KLOSS Smart är en uppdaterad variant av vår uppskattade skolpaviljong. Den är full av kloka detaljer som sänker energiförbrukningen ytterligare och gör arbetsmiljön ännu mer trivsam. Här finns till exempel vattenburen värme som kan anslutas tilll fjärrvärmenätet eller en luftvärmepump, behovsstyrd ventilation, närvarostyrd belysning och en effektiv ljuddämpning som ger en lugnare och behagligare arbetsdag för både elever och lärare. Tack vare våra yteffektiva lösningar blir totala energiförbrukningen för en standardbyggnad dessutom extra låg. KLOSS Smart har en gråmålad fasad.Versioner av KLOSS modulsystem

 • KLOSS skola

  KLOSS - Utvecklad av skolan

  Utvecklad i samråd med skolpersonal är KLOSS trivsamma och funktionella skolpaviljonger. Passar bäst för låg- och mellanstadiet.

 • KLOSS förskola

  KLOSS förskola - Lek är också arbete

  Extra rymliga verksamhetsrum, kapprum och skötrum. Våt- och torrzoner. Välutrustat kök.

Hitta din kontaktperson

 • Syd

  Krister Landén

 • Väst

  Tomas Paulsson

 • Nord

  Nils Jonsson

 • Öst-Norr

  Lars Englund

 • Öst-Syd

  Alexander Nordlund

Andra modulsystem

 • RYMD

  RYMD - modulen som ger vad den heter

  Det unika byggnadsdjupet på hela 14 meter ger maximal flexibilitet och frihet att skapa öppna planlösningar eller väl tilltagna klassrum. Stora fönster och glasytor bidrar till den öppna och ljusa...

  Läs mer