Modulhus skapar möjligheter

Temporentlokaler™ är uppbyggda av moduler som byggs inomhus med beprövade metoder och pålitligt material. Modulsystemen som används för att skapa flexibla modulhus fungerar lite som byggklossar. Modulerna lyfts på plats och byggs samman efter behov och önskemål, rakt eller i vinkel, i ett, två eller tre plan.

Modulbyggnader med helhetsperspektiv

Vi förespråkar långsiktigt hållbara lösningar och utvecklar våra modulsystem med ett helhetsperspektiv. Utöver att skapa trivsamma och funktionella arbetsplatser så måste lokalerna också vara miljöanpassade och ekonomiska. I våra modulbyggnader har vi till exempel smarta installationer som sänker energiförbrukningen.

I vårt sortiment ingår flera modulsystem med olika egenskaper och användningsområden.

Temporära lokaler i modulbyggnader från Temporent


KLOSS
är ett specialanpassat modulsystem för skolor och förskolor. Utvecklat i samråd med skolpersonal är KLOSS trivsamma och funktionella skolpaviljonger.Temporära lokaler i modulbyggnader från TemporentRYMD är marknadens rymligaste modulsystem. Hela 14 meters byggnadsdjup passar perfekt till öppna kontorslandskap och i skolor finns plats för invändig kommunikation eller extra stora klassrum.

 

Temporära lokaler i modulbyggnader från TemporentKUBIK modulsystem är utvecklat för kontor och ger stora möjligheter till anpassade planlösningar med enskilda kontor och öppna landskap. KUBIK finns även i en version för förskola.

 

Temporära lokaler i modulbyggnader från TemporentRUMLI modulsystem är utvecklat för den danska marknaden. Här har vi lagt extra stort fokus på det estetiska. Systemet är baserat på RYMD vilket innebär att det är marknadens rymligaste modulsystem.

 

Hitta din kontaktperson

 • Syd

  Krister Landén

 • Väst

  Tomas Paulsson

 • Nord

  Nils Jonsson

 • Öst-Norr

  Lars Englund

 • Öst-Syd

  Alexander Nordlund