Fördelar med Temporentlokaler™

Temporents flyttbara lokaler ger er inte bara utomordentliga kontors- eller skollokaler utan även andrum att planera och bygga permanenta lokaler eller möjlighet att fylla ett temporärt lokalbehov av andra skäl. Vi skräddarsyr lösningen efter era behov och allt kan vara på plats inom 8-10 veckor.

Det lönar sig att hyra

Det är ett klokt strategiskt val att systematiskt hyra temporära lokaler. Det ger er full frihet att växa och krympa efter behov. Ni utnyttjar egen mark och kan ansluta de nya lokalerna till befintliga byggnader. Ni kan också få andrum att fundera på eventuella framtida investeringar i permanenta lokaler.

Snabbt på plats

Era Temporentlokaler™ kan vara på plats redan åtta till tio veckor efter att vi tecknat hyreskontrakt och ibland ännu snabbare.

Hög standard och trivsamt in i minsta detalj

Vi satsar mycket på att skapa både trivsamma och funktionella arbetsmiljöer. En hög kvalitet genomsyrar allt från materialval till byggmetoder, planlösning och val av tekniska system. Resultatet är sunda och attraktiva arbetsplatser. 

Bekymmersfrihet ingår

Fastighetsservice ingår alltid i våra hyresavtal. Vi ansvarar för service av fasta installationer och förebyggande underhåll under hela hyresperioden.

Full kostnadskontroll

Med Temporentlokaler™ vet du exakt på öret vad kostnaden blir under hela hyresperioden.

quote iconFullständigt anpassade för undervisningquote icon
Fastighetschef, Håbo kommun

Behöver du hjälp med att hitta rätt modulsystem?