Frågor om modulsystemet

Finns det färdiga hisslösningar?

Till våra system KUBIK och RYMD finns det en fullt färdig hissmodul som går att docka på antingen tillsammans med vår trapphus-modul eller direkt mot fasad.

Kan man bygga modulhus i flera våningar?

Ja Temporent kan bygga i flera våningar. KLOSS upp till två våningar. Kontorsmodulerna KUBIK upp till tre våningar och RYMD är förberedd för fyra våningar.

Vilket skick är modulerna i när vi ska flytta in?

Vi lämnar alltid över en fullt ut rekonditionerad byggnad i nyskick där samtliga installationer och funktioner är genomprovade och driftsatta.

Kan man få husen i valfri färg?

Ja det är möjligt. Men för att vi inte skall ha moduler i alla tänkbara färger så måste vi återställa husfärgen till våra standardfärger då huset återlämnas.

Kan man få helt öppna planlösningar?

Ja det är möjligt. Vi har helt öppna moduler som kan skapa stora öppna ytor för kontorslandskap eller för samlingssalar eller matsalar.

Vi vill hyra lagerlokaler för uppställning av gods i. Går det i era hus?

Nej, våra lokaler är dimensionerade för normal kontorslast, vilket är ca 200kg/m².

Kan man ändra lokalen under hyrestiden?

Ja, det är möjligt. De flesta väggar går att flytta eller så kan vi bygga väggar om man önskar det. Önskar man måla om eller sätta upp olika former av inredningar så brukar det också att gå bra, men huset måste gå att återställa då det lämnas tillbaka efter hyrestiden.

Hyr ni även ut gymnastiksalar?

Vi har hyrt ut salar för rörelsegymnastik, dans med mera, men vi har bara 2,7 meter i rumshöjd så basket, volleyboll och andra sporter som kräver hög takhöjd klarar vi inte.

Behöver du hjälp med att hitta rätt modulsystem?