2017-03-24 15:43

Ny projektledare i Temporent Väst

Niclas Franzén (28) har anställts på Temporent Väst i Gråbo som projektledare och ansvarig för planering av etableringar och avetableringar.

Efter studier på Chalmers Tekniska Högskola har han arbetat som projektingenjör med aluminiumfasader hos aluminiumgrossisten Alumeco. Närmast kommer Niclas från ett jobb som projektledare för Euroskills 2016 (Yrkes-EM) i Göteborg. Där hade han det övergripande ansvaret för planering, uppföljning och samkörning mellan olika organisationer och företag.

"Mitt examensarbete på Chalmers handlade om temporära bostäder så jag hade redan en del kunskap om branschen innan jag började på Temporent. Jag tyckte redan då att modulbyggnader var ett intressant område. Examensarbetet var väldigt uppskattat och fick både pris och nominering till utmärkelser för bästa examensarbete. Det var därför inget svårt val att börja arbeta på Temporent som projektledare efter att mitt projektarbete för Euroskills var avslutat. Det var ju precis det jag ville göra," säger Niclas.

På fritiden står han mest i vägen på ett framgångsrikt sätt. Han är landslagsmålvakt i Landhockey och kan glädja sig åt en 6:e plats i VM och 13 (kanske snart 14) SM-Guld på raken, och utmärkelsen Europacupens bästa målvakt 2013. Lägenheten i Mölndal delar han med fästmön Elin, Bosse och Brutus. De två sistnämnda är Franska Bulldogs.