2014-01-22 10:10

Polisen flyttar in i Temporents kontor

Modulhusuthyrarna Temporent har byggt upp ett nytt kontor till Polisen i Karlstad. Beställare var Skandrenting. I och med att de nya lokalerna kommit på plats har Polisen snabbt och enkelt fått mer och välbehövligt utrymme.

I Karlstad har Polisen under en längre tid inte haft tillräckligt med plats i polishuset i staden. Samtidigt gör omorganisationer inom Polisen att det är oklart hur mycket utrymme de kommer behöva i framtiden. Därför har nu Temporent ställt på plats modulbyggnader, som kommer finnas bredvid det ursprungliga polishuset under minst tre år.
- Vi har äntligen fått nya fräscha lokaler, som också är sammankopplade med de gamla på ett bra sätt. Medarbetarna är mycket positiva och nöjda, säger Roy van Dalen, stabschef på Polismyndigheten i Värmland.

Arbetet med att ställa i ordning de nya lokalerna gjordes snabbt och blev klart under hösten.
- Polisen har naturligtvis en del särskilda krav som vi tagit hänsyn till. Allt har annars gått smidigt med att få på plats modulerna och binda ihop dem med polishuset, säger Tomas Paulsson, regionchef väst, Temporent.

Det är 750 kvadratmeter i två våningar av modellen KUBIK, som kommit på plats och där poliserna nu flyttat in. Beställare var Skandrenting, som är företaget som äger polishuset, och som Polisen hyr av.

För mer information, vänligen kontakta: Tomas Paulsson, Regionchef Väst

Behöver du hjälp med att hitta rätt modulsystem?

Hitta din kontakt

 • Väst
  Tomas Paulsson
  Väst
  Tomas Paulsson
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Regionkontoret är placerat i Gråbo. Regionen täcker hela västra Sverige från Halland till och med Värmland.
 • Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Region Öst-Norr sträcker sig från Slussen i Stockholm, norr om Mälaren t.o.m. Dalarna och Gävleborgs län. Huvudkontor i Upplands Väsby.