2012-09-17 15:58

Temporent hyr ut en av Norrlands största modulbyggnader till SLU

- Temporära byggnader är ett modernt sätt att förse företag i förändring med lokaler. Det blir dessutom vanligare med större temporära byggnader, säger Nils Jonsson, Regionchef och ansvarig för SLU-projektet på Temporent.

- Våra modulbyggnader har en stålkonstruktion vilket gör att de är stabila nog för att ha flera våningar. De klarar dessutom av hård yttre påverkan från till exempel stora mängder snö, säger Nils Jonsson.

SLU:s temporära lokaler sträcker sig över 2700 kvadratmeter och tog endast åtta veckor att färdigställa från beställning tills det att lokalerna var färdiga att flytta in i.
- Vår styrka är att vi kan leverera bra lösningar på mycket kort tid, även om uppdraget är lika omfattande som SLU:s beställning var, säger Nils Johnsson.

SLU:s lokaler är uppdelade i fyra huskroppar med som mest tre våningar. I dessa byggnader finns både kontor och större möteslokaler. Två av huskropparna har även hiss.
- Rumsstandarden är bra och vi har fått ljusa och trevliga lokaler, säger Jenny Jakobsson, Servicechef på SLU, och den som är ansvarig för lokalerna.

SLU förväntas använda denna temporära lösning till våren 2013 då ombyggnaden av deras ordinarie lokaler ska vara färdig.

För mer information, vänligen kontakta

Regionchef Region Nord Nils Jonsson

Mer info

Behöver du hjälp med att hitta rätt modulsystem?

Hitta din kontakt

 • Väst
  Tomas Paulsson
  Väst
  Tomas Paulsson
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Regionkontoret är placerat i Gråbo. Regionen täcker hela västra Sverige från Halland till och med Värmland.
 • Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Region Öst-Norr sträcker sig från Slussen i Stockholm, norr om Mälaren t.o.m. Dalarna och Gävleborgs län. Huvudkontor i Upplands Väsby.