2016-04-27 14:19

Temporent trampar på för cancerdrabbade barn

Lördagen den 2 april trampades det hårt på pedalerna för att samla in pengar till cancerdrabbade barn och deras familjer under Barncancerfondens spinningevent Spin of Hope. En Temporentmedarbetare och nio samarbetspartners var utrustade i cykelkläder och spinnade oavbrutet i 12 timmar för ett gott ändamål.

Flertalet av våra moduler är en del av förskolebarns och skolelevers vardag. Barnens trivsel och välbefinnande ligger därför oss varmt om hjärtat. Då Barncancerfonden lördagen den 2 april arrangerade det nationella insamlingseventet Spin of Hope, köpte vi en spinningcykel som en Temporentmedarbetare och nio samarbetspartners höll igång i 12 timmar för att stödja cancerdrabbade barn och deras familjer.

Spinning för ett gott ändamål

Spin of Hope är ett årligt spinningevent som lyfter upp cancerdrabbade barn på dagordningen. I hela Sverige går frivilliga cyklister samman och köper en spinningcykel som de ska cykla på i 12 timmar utan avbrott. Allt för att samla in pengar till cancerdrabbade barn och deras familjer.

I år har cyklister och sponsorer i hela Sverige samlat ihop nästan 5 miljoner kronor till Barncancerfonden. I Halmstad, där Temporent-teamet spinnade, samlades det in 69 000 kronor. Pengarna används till sjukhusbesök av clowner samt till cancerforskning.

- Spin of Hope är en rolig upplevelse tillsammans med våra samarbetspartners. Vi fick motion och hade en bra dag, men vårt huvudsakliga fokus var att stötta Barncancerfonden. Vi har stöttat fonden i många år och Spin of Hope var en bra anledning att göra något extra, förklarar Temporents regionchef Tomas Paulsson, som var med och cyklade i Temporents Spin of Hope-team.

Barncancerfondens vänföretag

Behöver du hjälp med att hitta rätt modulsystem?