Nyheter

 • 2017-12-18 13:43

  Nya kollegor

  Under året har vi haft glädjen att välkomna tre nya kollegor till vårt kontor i Upplands Väsby. Från vänster till höger - projektingenjör Markus Larsson Engberg, vår redovisningsansvarige Marie Abrahamsson och vår servicetekniker Ninos Yilmaz.

 • 2017-12-15 11:26

  Tillväxt kräver flexibla lösningar

  Trots de utmaningar som hör vår tid till, så går det bra för Sverige och bra för svensk industri. Enligt SCB kommer antalet barn mellan 0-19 år att öka med ca. 40 000 per år, och med dem ett stort behov av skolor och förskolor. Hos Temporent står man beredd med hållbara, trivsamma och uthyrningsbara moduler.

 • 2017-11-16 10:35

  Framtiden i fokus på Kvalitetsmässan

  Vårt samhälle står inför stora utmaningar. Omvälvningarna kommer i flock och det är nödvändigt att vi förmår att skapa hållbara lösningar. Temporent var på plats på Kvalitetsmässan för att visa hur kvalitet och flexibilitet kan – och bör – gå hand i hand.

 • 2017-10-24 16:12

  Massor av möjligheter med specialdesignade kontorsmoduler

  Flexibilitet är nyckelordet när Temporent levererar moduler till stora kontorslokaler. Modulerna skräddarsys efter individuella behov och kan snabbt monteras ner och sättas ihop igen.

 • 2017-06-19 10:30

  Cirkulära och långsiktiga lösningar i fokus på det moderna kontoret

  Ett modernt kontor bör vara flexibelt, energieffektivt och miljösmart. Det säger gruppchefen och inredningsarkitekten Filippa Karlsson på LINK arkitektur. Det är en svensk designstudio som har utformat en mängd stora projekt och moderna arbetsplatser.

 • 2017-06-16 15:20

  Bygget av ett sjukhus i världsklass leds från specialdesignade kontorsmoduler i tre våningar

  Universitetssjukhuset i Malmö genomgår för närvarande en omfattande modernisering. Visionen är ett sjukhus i världsklass, och projektet följs noggrant av projektorganisationen från närliggande kontorsmoduler från Temporent. Projektkontoret huserar i marknadens största paviljonger på tre våningar som är specialdesignade av White Arkitekter.

 • 2017-06-13 10:56

  Återanvända kvadratmetrar gagnar miljön

  Jordens resurser sinar. Om bara några få decennier riskerar vi att stå utan viktiga råmaterial och därför är det av största vikt att vi gör upp med slit- och slängkulturen. För byggbranschen, som är bland de största miljöbovarna‚ kan återanvändbara moduler säkra mindre avfall i framtiden.

 • 2017-03-24 16:10

  Temporent gav extra betänketid till AstaZero

  Det kan finnas många anledningar att hyra sitt temporära kontor istället för att bygga ett permanent. När AstaZero startades för snart tre år sedan var det för att få extra tid att tänka på vilka behov av kontorslokaler man skulle ha efter några år.

 • 2017-03-24 15:51

  Flexibel inramning skapar inspirerande arbetsmiljö

  Våra moduler skapar en inramning av arbetsplatsen i linje med moderna krav, önskemål och behov. Vi skräddarsyr lokalerna både när det gäller antal kvadratmeter och längden på hyresperioden. Kunden får uppdaterade lågenergilösningar, ljusa lokaler och en intelligent styrning av inomhusklimatet.

 • 2017-03-24 15:43

  Ny projektledare i Temporent Väst

  Niclas Franzén (28) har anställts på Temporent Väst i Gråbo som projektledare och ansvarig för planering av etableringar och avetableringar.