Biträdande projektledare

På Temporent arbetar du tillsammans med seniora, duktiga mentorer som kommer ge dig alla framgångsingredienser för att nå målet som projektledare. Du kommer att vara del av ett miljö- och kvalitetsmedvetet gäng där du får chans att styra både ditt eget arbete samt din roll och framtid.

Om tjänsten

Temporent söker en Biträdande Projektledare inom bygg som kommer att utgå från Stockholmskontoret men till viss del även få möjlighet att arbeta nationellt och mot norden. Temporent ingår i Nordic Modular Group som ägs av Nalka Invest AB, men präglas av att vara ett mindre bolag med möjlighet till stor påverkan. Företaget arbetar alltid med kunden i centrum på ett målinriktat och systematiskt sätt med ständiga förbättringar och utveckling inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Du kommer vara en del av en platt organisation där din insats kommer göra skillnad. När du börjar kommer du få följa en individuell introduktionsplan för att sedan i samarbete med dina mentorer se till att få bästa möjliga förutsättningar att bli framgångsrik i din roll.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Academic Work, som hanterar alla samtal och mail kring tjänsten.

Arbetsuppgifter

Som Biträdande Projektledare kommer du främst arbeta med Temporents projektledare, logistikansvarig samt fastighetstekniker och stötta dem administrativt i deras dagliga arbete. Du får vara med och prägla din vardag och forma hur rollen utvecklas beroende på din kunskap och erfarenhet. Du kommer att medverka i genomförandet av kundens byggentreprenader i samband med etablering och avetablering av modulbyggnader. Men även delta vid överlämning av färdig modulbyggnad till kund och planera underhåll under hyrestiden. Du förväntas vara en funktion som har koll på vad som händer i flera projekt samtidigt och stötta med all typ av administration innan, under och efter projekten.

Du kommer till exempel att:

  • Delta i tidig planering av projekten, bl.a. med transportstyrning av moduler och material.
  • Arbeta med administration i bygglovsprocessen, såsom egenkontroller och andra intyg till kontrollplaner kring ex. akustik, brand och tillgänglighet. Men även sammanställa handhavarinstruktioner.
  • Vara i nära dialog med myndigheter, sakkunniga, kontrollansvariga och våra entreprenörer.
  • Beställa material och samordna bygg- och installationsarbete framförallt hos befintliga kunder.
  • Planera och beställa underhållsarbete av entreprenörer under hyrestiden samt medverka vid byggöversyner hos befintliga kunder.

Tjänsten passar dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och att arbeta i en koordinerande roll med mycket ansvar. Siktar du efter att bli projektledare är den här tjänsten helt rätt för dig!

Vi söker dig som

Vi söker dig som antingen är i slutet av din utbildning som byggnadsingenjör/fastighetsingenjör eller har en avslutad examen. Om du fortfarande studerar kan arbetsuppgifterna anpassas på samma sätt som om du har några års erfarenhet.

Du är tydlig i hur du utrycker dig i tal och skrift och är flytande i både svenska och engelska. Vidare är du datorkunnig och kan på ett effektivt sätt sköta dina arbetsuppgifter i ett affärssystem anpassat efter projekt.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom byggbranschen med projektledning eller annan liknande administrativ bakgrund. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom logistik.

Som person är du kommunikativ och duktig på att få fram information på ett tydligt och effektivt sätt. Eftersom du har flera kontaktytor ser vi att du har förmågan att snabbt anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du en fena på ordning och reda, är noggrann och tycker om att planera. Du har dessutom ett stort driv, gillar att se till att saker och ting händer samt tar tag i saker innan du blir tillfrågad. Du trivs med att forma din roll och skapa dina egna möjligheter till utveckling i en växande organisation.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till studier och uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Upplands Väsby