BMS Kranar

Nu har vi alla möjligheter att dra ner eller växa beroende på konjunktur och marknad.

- Vi är extremt nöjda med våra lokaler från Temporent. Byggnaden må vara liten, men den fyller en viktig funktion hos oss. Och den är fullständigt anpassad till våra behov, berättar Anders Rundell på BMS Kranar.

- Temporent har ett mycket flexibelt system som är lätt att anpassa efter individuella behov. Och vi inledde vårt samarbete med att presentera en kravlista över vad vi ville ha i våra lokaler. På den stod bland annat ett pentry-kök och ett lunchrum, och extra stora fönsterpartier mellan rummen och korridoren. Det gör mycket för känslan och rymden. Det blev en hel del andra tillägg och justeringar också, men vi har i stort sett hållit oss till den ursprungliga budgeten.

Något Anders är extra glad över, är det effektiva och miljöanpassade värmesystem de fått. Det rimmar väl med deras miljöpolicy och miljöcertifiering.

- Hela processen från planering till färdig byggnad har varit väldigt effektiv och snabb. När vi började, så var mina medarbetare måttligt glada över att vi skulle flytta in i temporära lokaler. Men när de sedan fick se dem på plats, var det som en aha-upplevelse! De blev mycket imponerade över standarden och kvaliteten. Och det blir även våra kunder, som besöker oss numera.

- Nu kommer vi att behålla de här lokalerna tills vidare. Flexibiliteten det innebär med temporära lokaler passar oss alldeles utmärkt. Nu har vi alla möjligheter att dra ner eller växa beroende på konjunktur och marknad. Det skulle vi aldrig kunna göra i permanenta lokaler.

Anders Rundell, VD

BMS Kranar, Arlöv
KOMBI
10 moduler, 280 m²

Behöver du hjälp med att hitta rätt modulsystem?