Palliativa vårdenheten Byle gård

Långt över vår förväntan! Ljust och fräscht och något helt annat än vad vi trodde.

Palliativa vårdenheten Byle Gård består av en vårdavdelning och ASIH team (avancerad sjukvård i hemmet) som drivs av Förenade Care. Enhetens administration har tidigare varit inrymd i ett k-märkt hus som blev kraftigt mögelangripet efter att ha målats med plastfärg. Man försökte åtgärda problemen utan framgång och beslutade till sist att riva det. Därmed togs också beslutet att flytta in i temporära lokaler, vilket inte var särskilt uppskattat hos personalen.

- När vi hörde orden temporära lokaler såg vi något helt annat framför oss. Gissa om vi blev positivt överraskade när Temporents lokaler kom. Det var långt över vår förväntan! Ljust och fräscht och något helt annat än vad vi trodde.

- Bygget gick fort och smidigt. Och vi fick stora möjligheter att påverka planlösningen och anpassa lokalerna efter våra behov. Vi har t ex fått ett stort specialkonstruerat läkemedelsrum som uppfyller säkerhetskraven. Här har vi t ex dragit in vatten och avlopp, satt insynsskydd och galler för fönstren och förstärkning i väggar och dörr. Vi har också fått anpassade behandlingsrum, omklädningsrum, ett stort kök, en konferenslokal, en inglasad reception och 20 arbetsplatser. Totalt har vi 400 kvm i två plan.

- Här kommer vi nu att sitta tills vi hittar nya permanenta lokaler, men det är verkligen ingen brådska! Lokalerna funkar jättebra och vi stortrivs!

Carina Filipsson, bitr verksamhetschef Palliativa vårdenheten Byle Gård

Byle Gård, Täby
KUBIK, två plan
14 moduler, 400 m²

Behöver du hjälp med att hitta rätt modulsystem?

Hitta din kontakt

 • Väst
  Tomas Paulsson
  Väst
  Tomas Paulsson
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Regionkontoret är placerat i Gråbo. Regionen täcker hela västra Sverige från Halland till och med Värmland.
 • Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Region Öst-Norr sträcker sig från Slussen i Stockholm, norr om Mälaren t.o.m. Dalarna och Gävleborgs län. Huvudkontor i Upplands Väsby.

Läs mer om modulsystem för kontor