Calderys

Plötsligt ville alla sitta där!

Calderys är idag ett världsledande teknikföretag specialiserat på eldfasta material. När det bildades genom en bolagsfusion flyttade två svenska försäljningskontor samman och man behövde 20 extra kontorsplatser omedelbart! Det var upptakten till att man kontaktade Temporent. Och bara 4 veckor senare stod ett nytt kontor på plats.

- Vi kunde utnyttja vår egen tomtmark och slippa en stor, tung investering i en permanent byggnad. Dessutom fanns det inte tid till någon utdragen byggprocess. Personalen var mycket skeptisk till temporära kontor, men när de väl restes och inreddes blev det precis tvärtom. Då ville plötsligt alla sitta där! Det var mycket fräscha och snygga lokaler. Ventilationen t o m bättre än i vårt ursprungliga kontor.

- Vi är nu inne på det sjunde år i våra tillfälliga lokaler. Det är förstås betydligt längre än planerat, men de har hållit riktigt bra. Det är gedigen kvalitet. Och vi har aldrig haft någon anledning att klaga. Servicen har varit bra och vi har fått snabb hjälp vid behov. Allt har fungerat alldeles utmärkt. Nu ska vi däremot lämna tillbaka dem, och det beror på att vi ska flytta.

Martin Wiberg, produktchef Calderys

Calderys, Göteborg
KUBIK
12 moduler, 336 m²

Behöver du hjälp med att hitta rätt modulsystem?

Hitta din kontakt

 • Väst
  Tomas Paulsson
  Väst
  Tomas Paulsson
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Regionkontoret är placerat i Gråbo. Regionen täcker hela västra Sverige från Halland till och med Värmland.
 • Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Region Öst-Norr sträcker sig från Slussen i Stockholm, norr om Mälaren t.o.m. Dalarna och Gävleborgs län. Huvudkontor i Upplands Väsby.

Läs mer om modulsystem för kontor