Destination Sigtuna

Det behövdes en snabb evakuering i en känslig miljö.

Destination Sigtuna som ligger i ett 1700-talshus i centrala Sigtuna behövde snabbt evakueras p.g.a att byggnaden blivit angripen av fukt och mögel.

Uppdragsgivaren Sigtuna kommun var angelägna om att turistbyrån skulle vara lika tillgänglig som vanligt och bland annat ett centralt läge var fortsatt nödvändigt för att kunna möta de många besökare som kommer till staden varje dag, året om.

- Det fanns en viss oro för att en temporär byggnad skulle störa den unika stadsbilden i Sigtuna, säger Jenny Nilsson, Projektledare på Tema i Uppsala, kommunens representant i projektet.

- När paviljongen var färdig var vi över förväntan glada, den passar väldigt bra in i stadskärnan! Den kom också väldigt snabbt på plats, vi hade nästan problem att hinna packa. Både utvändigt och invändigt fyller den våra behov väldigt bra och personalen stormtrivs här, avslutar Jenny Nilsson.

Turistbyrån i Sigtuna
System: KUBIK
6 moduler, 168 m²

Se filmen från Turistinformationen i Sigtuna

Hitta din kontakt

 • Väst
  Tomas Paulsson
  Väst
  Tomas Paulsson
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Regionkontoret är placerat i Gråbo. Regionen täcker hela västra Sverige från Halland till och med Värmland.
 • Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Region Öst-Norr sträcker sig från Slussen i Stockholm, norr om Mälaren t.o.m. Dalarna och Gävleborgs län. Huvudkontor i Upplands Väsby.

Läs mer om KUBIK kontorslokaler