STRI

I början var personalen tveksam. Nu är det precis tvärtom! Alla trivs!

Var placerar man alla när företaget går bra och expanderar kraftigt? Just det angenäma problemet har STRI, ett framgångsrik teknikkonsultbolag inom elkraft, som också driver ett stort högspänningslaboratorium i Ludvika.

- Vi hyr extra kontorslokaler från Temporent, en enplansbyggnad på ca 200 kvm.
Egentligen är den dimensionerad för 16 arbetsplatser men just nu sitter här tio medarbetare, så det är spaciöst och de andra är nästan lite avundsjuka. De sitter i såväl enskilda arbetsrum som tillsammans i större rum. I lokalerna finns också fikarum, konferensrum och toaletter. Våra temporära lokaler är sammanbundna med huvudbyggnaden med en gång. Den byggdes samtidigt med etableringen och är av permanent standard.

- I början var personalen mycket tveksam till att sitta i temporära lokaler, men nu är det precis tvärtom. Här är lugnt, behagligt och ljust. Alla trivs!

- Vi funderar nu på en framtida permanent utbyggnad, men ännu är inget beslutat. Temporents lokaler är en mycket bra lösning på vårt behov tills vidare.

Göran Olsson, facklig representant för Sveriges Ingenjörer vid STRI

STRI AB, Ludvika
KUBIK
7 moduler, 196 m²

Behöver du hjälp med att hitta rätt modulsystem?

Hitta din kontakt

 • Väst
  Tomas Paulsson
  Väst
  Tomas Paulsson
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Regionkontoret är placerat i Gråbo. Regionen täcker hela västra Sverige från Halland till och med Värmland.
 • Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Region Öst-Norr sträcker sig från Slussen i Stockholm, norr om Mälaren t.o.m. Dalarna och Gävleborgs län. Huvudkontor i Upplands Väsby.

Läs mer om modulsystem för kontor