Nyhemsskolan

Det har plötsligt skapats nya umgängesmöjligheter!

-När vår gamla skola dömdes ut på grund av fukt och mögel var det bråttom att hitta ersättningslokaler. Vi får väl nöja oss med vad som finns, tänkte jag lite uppgivet. Men det hela blev faktiskt en positiv upplevelse istället! Temporents modulsystem var helt avpassade för skolans behov av stora lektionssalar och tillhörande grupparbetsrum, toaletter, kapprum.

- Flera av lärarna tyckte det var skönt att slippa de stökiga gamla skolkorridorerna! Nu har eleverna istället separata, gemensamma uppehållsrum med pingisbord, biljard och spel, och en egen kafeteria. Det har plötsligt skapats nya umgängesmöjligheter!

- Temporent har inte bara varit snabba med leveranserna utan också ovanligt flexibla och öppna för justeringar. De återkom med nya ritningsförslag och våra önskemål var aldrig några problem. Vi har också fått en hel skolexpedition, bibliotek och personalrum. Vi har fullständigt anpassade NO-salar och t o m en bild-sal med keramikugn och en stor frånluftsfläkt. Totalt har vi plats för 350 elever plus all personal. Här står nu fem 60 meter långa paviljonger som vi ska arbeta i tills vår nya skola blir färdig om två och ett halvt år.

Jonas Trulsson, Rektor Nyhemsskolan

Nyhemsskolan
KLOSS & KUBIK
100 moduler, 3600 m²

Behöver du hjälp med att hitta rätt modulsystem?

Hitta din kontakt

 • Väst
  Tomas Paulsson
  Väst
  Tomas Paulsson
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Regionkontoret är placerat i Gråbo. Regionen täcker hela västra Sverige från Halland till och med Värmland.
 • Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Öst-Norr
  Lars Lagerström
  Sälj/Marknad
  Regionchef
  Region Öst-Norr sträcker sig från Slussen i Stockholm, norr om Mälaren t.o.m. Dalarna och Gävleborgs län. Huvudkontor i Upplands Väsby.

Läs mer om modulsystem för skola