Modulbyggnader med möjligheter

Temporentlokaler™ är uppbyggda av moduler som byggs inomhus med beprövade metoder och pålitligt material. Systemet fungerar lite som byggklossar. Modulerna lyfts på plats och byggs samman efter behov och önskemål, rakt eller i vinkel, i ett, två eller tre plan.

Vi förespråkar långsiktigt hållbara lösningar och utvecklar våra modulsystem med ett helhetsperspektiv. Utöver att skapa trivsamma och funktionella arbetsplatser så måste lokalerna också vara miljöanpassade och ekonomiska. I våra modulsystem har vi till exempel smarta installationer som sänker energiförbrukningen.

I vårt sortiment ingår flera modulsystem med olika egenskaper och användningsområden. 

Några av våra modulsystem

  • NYHET KONTOR

NOVA

En ny lysande kontorslösning och marknadens mest flexibla modulsystem.

  • skola och förskola

KLOSS

KLOSS är ett specialanpassat modulsystem för skolor och förskolor. Utvecklat i samråd med skolpersonal är KLOSS trivsamma och funktionella paviljonger.

  • kontor och skola

RYMD

Det unika byggnadsdjupet ger maximal flexibilitet och frihet att skapa öppna planlösningar eller väl tilltagna klassrum. Stora fönster och glasytor bidrar till den öppna och ljusa atmosfären.

  • kontor och förskola

KUBIK

Ett mångsidigt modulsystem med stora möjligheter till anpassade planlösningar med enskilda kontor och öppna landskap. KUBIK finns även i en version för förskola.

Behöver du hjälp med att hitta rätt modulsystem?